Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
малко ориентир за един начинаещ трейдър 
Автор Съобщение
Мнение малко ориентир за един начинаещ трейдър
Първо да кажа, че съм се поровил за темата из гоогле и горе долу някой неща ми станаха ясни, но ми малко трудно към кой точно брокер да се ориентирам (ще търгувам на FOREX пазара). С ровенето ми до тук стигнах до това че българските брокери не струват за това се ориентирах към чужди но от някаде про4етох че за да си взема парите имало някви си такси пак и се чакало много за трансфера та незнам си какво още. В момента имам демо акаунт в традер-а за там прочртох 4е мин миалната сума с която мога да започна е 200 лева което ме устрйва, но не прочтох добри отзиви за тях вие какво ще кажете споделете мнение и опит имам също демо в benchmark.bg за там прочетох хубави неща пък и ми е на чалъм в пловдив имат офис, но все пак кажете мнение. Също така ако може някой да убясни как става цялата работа с тегленето на парите стоят в сметка и ти имаш достап до тях ли като искаш да изтеглиш трябва да се занимаваш с брокера или как е точно схемата :).Съжалявам ако стана разхварляно, но нещо не мога да си подреда мислите днес.

02 Фев 2010 01:03 Профил
Мнение Re: малко ориентир за един начинаещ трейдър
metala написа:
Първо да кажа, че съм се поровил за темата из гоогле и горе долу някой неща ми станаха ясни, но ми малко трудно към кой точно брокер да се ориентирам (ще търгувам на FOREX пазара). С ровенето ми до тук стигнах до това че българските брокери не струват за това се ориентирах към чужди но от някаде про4етох че за да си взема парите имало някви си такси пак и се чакало много за трансфера та незнам си какво още. В момента имам демо акаунт в традер-а за там прочртох 4е мин миалната сума с която мога да започна е 200 лева което ме устрйва, но не прочтох добри отзиви за тях вие какво ще кажете споделете мнение и опит имам също демо в benchmark.bg за там прочетох хубави неща пък и ми е на чалъм в пловдив имат офис, но все пак кажете мнение. Също така ако може някой да убясни как става цялата работа с тегленето на парите стоят в сметка и ти имаш достап до тях ли като искаш да изтеглиш трябва да се занимаваш с брокера или как е точно схемата :).Съжалявам ако стана разхварляно, но нещо не мога да си подреда мислите днес.

От това което прочетох,стигам до извода,че ще търгуваш с малка сума. В този случай забрави за чужд брокер,защото преводите на пари могат да се окажат по-големи от печалбите ти.

По отношение на тегленето на пари от брокер в БГ нямаш никакъв проблем - всички са точни в това отношение.

По-големият проблем който трябва да те тревожи е как първо да спечелиш парите - дай Боже милиони да изкараш :boss
Обикновенно за суми до 2000лв. не се изисква предварителна заявка за теглене, но все пак питай брокера си.

От мен име и препоръка за брокер няма да чуеш.

Успехи.

ГУРУ
ГУРУ

02 Фев 2010 01:10 Профил ICQ

Аз мога да изкажа мнение за трейдър.бг....чесно казано не съм имал сериозни проблеми с тях,но като цяло са доста назад в сравнение с бенчмарк примерно,едно от нещата,които наистина ме дразнят е това,че трейдъра затварят в петък в 23.00ч и отварят в понеделник в 00.30ч,а това наистина понякога може да те изкара от нерви,защото примерно бенчмарк затварят в 00.00ч в петък,отварят в 22ч в неделя,това си е доста часове разлика,в които не рядко се случват доста неща....да не говорим за спредовете и качеството на платформата,аз лично ползвам web версията на трейдъра,защото ми е много по-приятна отколкото инсталационната версия....за тегленето на пари нямаш грижи,най-много 2 дена и са ти в сметка и то за големи суми....
Основния ти проблем е да изкараш пари за да ги теглиш :P успех :VOPI

Напредващ
Напредващ
Аватар

02 Фев 2010 01:30 Профил
Аз мога да изкажа добро мнение за Делтасток. Две години цъкам с тях без никакви проблеми или когато е имало проблеми са ми съдействали и нещата винаги са били в моя полза.
6+ за делтите

Начинаещ
Начинаещ

02 Фев 2010 19:40 Профил
Направих си демо в бенчмарка за сега съм много доволен като цяло и от платформата и от обслужването (въпреки, че играя на демо ). Смятам да поспекулирам поне 1-2 месеца преди да си отворя истинста сметка. Смятам да не започвам с тварде голяма сума 200 долара мисла че ме устройват като за първа сметка. Едното нещо на платформата което не ми харесва е това че не мога да разбера на менюто с отворени позиций от къде да изтрия тези които съм ги затворил вече защото оставят да можеш да си ги гледаш като подмену към вълутната двойка и лека полека се натрупват много. Ако някой знае как става да даде съвет :).

07 Фев 2010 22:15 Профил
metala написа:
Направих си демо в бенчмарка за сега съм много доволен като цяло и от платформата и от обслужването (въпреки, че играя на демо ). Смятам да поспекулирам поне 1-2 месеца преди да си отворя истинста сметка. Смятам да не започвам с тварде голяма сума 200 долара мисла че ме устройват като за първа сметка. Едното нещо на платформата което не ми харесва е това че не мога да разбера на менюто с отворени позиций от къде да изтрия тези които съм ги затворил вече защото оставят да можеш да си ги гледаш като подмену към вълутната двойка и лека полека се натрупват много. Ако някой знае как става да даде съвет :).

По-добре ги дари на децата на Хаити тия 200 долара,обречени са.

Напредващ
Напредващ

08 Фев 2010 10:18 Профил
може и да са загубени, но са една от най-добрите инвестиции в себе си която може да направиш

08 Фев 2010 11:10 Профил
Има голяма вероятност да занулиш първият си реален акаунт,но загубите дават най-добрите платени уроци ако ги усмислиш.За да станеш печеливш трейдър трябва да минеш през загубите,трябва да си поготвен за това.Успех ти пожелавам и да не се влияш от чуждо мнение,загубите ще бъдат твои,а не на твоя съветник.
....и много важно не се казва играя,а търгувам ;)
Повече пипсове :boss

08 Фев 2010 22:50 Профил
Е пак е по-добре от залагам... :H

Начинаещ
Начинаещ

09 Фев 2010 14:23 Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]