Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Аз подкрепям Симеон Дянков 
Автор Съобщение
Мнение Аз подкрепям Симеон Дянков
Аз подкрепямм финансовия министър и вице премиер Симеон Дянков в действията които предприема.

Разбира се има "трески за дялане" поради факта,че в последните 15г. се откъснал от българската действителност. Но стъпките му макар и на моменти закъснели или изпреварващи събитията са в правилната посока.

Единствената му основна грешка която ще настрои народа срещу себе си е вдигането акциза на цигарите. Но може и да съм субективент тъй като съм върл пушач.

Но Дянков определено ми допада като действия, само малко със стила трябва да има корекция.

ГУРУ
ГУРУ

06 Мар 2010 20:02 Профил ICQ
Мнение Re: Аз подкрепям Симеон Дянков
А АЗ НЕ!
МАЙКА СИ ЛИ ТЪРСЕШЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА?
А ПАРИТЕ НА БИЗНЕСА КЪДЕ СА?
ВСИЧКИТЕ МУ ЩУРИ СЪВЕТНИЦИ НЕ СА ЛИ АГЕНТИ НА КОСТОВ?
В СРЯДА ЧАНТИТЕ И ЗА АМЕРИКА!

Спекулант
Спекулант

07 Мар 2010 17:27 Профил

А аз го подкрепям,да спасява всички други нации,но не и българската и да се върне там от където е дошъл.
Маймуно мръсна,заради теб всички ние работим без заплати!Не обвинявай Президента,защото той не е маймуна като теб!Върни се там от където си дошъл!Стига с тоя геноцид над народа!Смятам,да пратя моите деца да живеят във Вашето Министерство,тъй като вече трети месец нямам заплата,а и детски не давате,а те са точно три деца!
И искам да ми отговорите как да живея? Вие живеете с хиляди на месец,а аз сама с трите деца живея с 320 лв.Имам едно запитване към Вас,как да живея с тези пари?Може би,Вие,като най-велик финансист,можете да ми отговорите.

11 Мар 2010 19:19 Профил
1. Пускането на политически теми в такъв форум несъмнено ще доведе до нездравословен тон
2. Маймуната мръсна е Гоце.
3. Заради него и събратята му до голяма степен сме на това дередже.
4. Не сме изолиран случай във световен мащаб за да обвиняваш даден човек и то след като даден процес вече е бил започнал.
5. И аз нямам заплата и съм с две деца, но гледам да се справям. Няма смисъл от обвинения.

ГУРУ
ГУРУ
Аватар

15 Мар 2010 12:43 Профил
Kalanag написа:
1. Пускането на политически теми в такъв форум несъмнено ще доведе до нездравословен тон
2. Маймуната мръсна е Гоце.
3. Заради него и събратята му до голяма степен сме на това дередже.
4. Не сме изолиран случай във световен мащаб за да обвиняваш даден човек и то след като даден процес вече е бил започнал.
5. И аз нямам заплата и съм с две деца, но гледам да се справям. Няма смисъл от обвинения.

Няма как да се абстрахираме от политиката - всичко е следствие от нея, най-вече в сферата на финансите.

ГУРУ
ГУРУ

15 Мар 2010 13:51 Профил ICQ
Принципно избягвам да взимам отношение по политически теми,но така и така пазара е заспал и ще си кажа мнението.
Подкрепям Дянков в частност на политиката на правителството на ББ като цяло.
Харесват ми две неща :
1, че се нагърби да разрови авгиевите обори на далаверите на предишните правителства и да ги покаже официално на бял свят и..
2, че се вслушва в мнението на хората. Дава знак какво смята да направи и ако не срещне одобрение в сектора/хората не прави промяната. За сравнение предлагам да си спомните предният министър на финансите и на образованието ,какво правеха ...раздигаха седенки.

Напредващ
Напредващ

15 Мар 2010 14:18 Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]